Mijn favorieten

Huis verkopen


Verkoopbegeleiding

Als u overweegt uw woning te verkopen, heeft u waarschijnlijk nogal wat vragen. Wat kost het?  Welke diensten levert mijn makelaar? Wat is de juiste vraagprijs en hoe kan ik het beste onderhandelen?

Bij Salland Makelaardij bent u aan het juiste adres! Wij helpen u graag uw woning zorgeloos en verantwoord te verkopen. Wij regelen voor u dat uw woning op een onderscheidende manier wordt gepresenteerd en wordt gevonden door potentiële kopers. Met behulp van ons netwerk, onze website, een uitstekende ranking op Funda, Instagram en Facebook brengen wij uw huis onder de aandacht. Daarnaast beschikken onze makelaars over veel ervaring, marktkennis en deskundigheid.

Een makelaar moet kennis van zaken hebben, maar daarnaast moet u ook een goed gevoel hebben bij degene die uw huis straks gaat verkopen. Elk huis en elke opdrachtgever is namelijk in onze ogen uniek. Hoe behalen wij voor u het beste resultaat? Nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis en wij leggen het u graag allemaal uit.

Benieuwd naar hoe een verkooptraject eruit ziet? Klik dan hier voor ons Verkoop Stappenplan.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring