Mijn favorieten

Disclaimer

De website van Salland Makelaardij Schrijver & Holterman wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site -en de daarin vervatte informatie- verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen/updates
Salland Makelaardij Schrijver & Holterman behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via de website.

Externe links
De website van Salland Makelaardij Schrijver & Holterman bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Salland Makelaardij Schrijver & Holterman kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

Intelectueel eigendom
De teksten van Salland Makelaardij Schrijver & Holterman mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt. Het intellectuele eigendomsrecht van de Salland Makelaardij Schrijver & Holterman-website (waaronder teksten, ontwerp, foto’s en logo’s) berust bij Salland Makelaardij Schrijver & Holterman te Raalte.