Mijn favorieten

Jazeker.... De Hypotheker!

Jazeker .... De Hypotheker! Wie kent deze uitspraak niet?!

De grootste geldverstrekker is gevestigd in Raalte om ook in Salland een goed advies te kunnen geven! De Hypotheker Raalte zit in hetzelfde pand als Salland Makelaardij aan de Schoolstraat 16. Hier kunt u terecht voor een vrijblijvend gesprek met één van adviseurs van De Hypotheker.

Op zoek naar de goedkoopste hypotheek?

Je hebt je droomhuis gevonden en nu moet je je hypotheek regelen. Hiervoor kun je naar je eigen bank gaan of naar een onafhankelijke adviseur, zoals De Hypotheker. Maar waar vind je nu de goedkoopste hypotheek?


Onafhankelijk advies

Bij De Hypotheker weet je zeker dat je écht onafhankelijk advies krijgt. Zij zijn namelijk niet verbonden aan één hypotheekverstrekker. Hun adviseurs vergelijken meer dan dertig aanbieders om uiteindelijk tot de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie te komen. Het doel is om een hypotheek te vinden die het best bij jou past, nu én in de toekomst. 

Wellicht zijn de kosten voor hypotheekadvies bij de bank lager dan het hypotheekadvies van De Hypotheker. Maar er heeft dan ook geen vergelijking plaatsgevonden tussen de verschillende aanbieders op de hypotheekmarkt. Je weet dan ook niet zeker of zo'n hypotheek op de lange termijn ook de gunstigste hypotheek is voor jou.


Het beste voor jou, nu én in de toekomst

De goedkoopste hypotheek is niet altijd de beste hypotheek voor je huidige of toekomstige situatie. Zij staren zich niet blind op lage rentes, maar kijken ook naar de voorwaarden van een hypotheek. Kun je de lage rente wel meenemen als je binnen de rentevaste periode verhuist? En hoeveel kun je boetevrij aflossen?
Door alle aspecten mee te nemen biedt de Hypotheker een hypotheek die voor jou het voordeligst is, nu en over een aantal jaar. Zo betaalt ons advies zich op de lange termijn vanzelf terug. 

Ben je nog niet overtuigd? Maak een afspraak met één van onze adviseurs van de Hypotheker. Het eerste gesprek is kosteloos.
 

 
 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring