Mijn favorieten

Jazeker.... De Hypotheker!Jazeker .... De Hypotheker! Wie kent deze uitspraak niet?! De grootste geldverstrekker zit sinds kort in Raalte om ook in Salland een goed advies te kunnen geven!

De Hypotheek Shop-in-Shop
Aan het kopen van een huis gaan veel afspraken vooraf die tijd kosten. Afspraken met verschillende partijen zoals de makelaar, de hypotheekadviseur en de notaris. Daarom heeft De Hypotheker een nieuwe service ontwikkeld: Shop-in-Shop. Elke donderdag zijn wij aanwezig in het kantoor van Salland Makelaardij aan de Schoolstraat 16A in Raalte. Hier ben je van harte welkom voor je hypotheekadviesgesprek. Zo hoef je niet meer te reizen voor een gesprek bij De Hypotheker. Ook kun je na de bezichtiging of gesprek met de makelaar meteen aanschuiven bij de hypotheekadviseur van De Hypotheker. Dit betekent een enorme tijdswinst. Wel zo handig, snel en overzichtelijk.
Want dat is Shop-in-Shop: handig en gemakkelijk.


Hoe werkt het?
Heb je interesse in een bezoek aan onze Shop-in-Shop? Maak nu een afspraak via De Hypotheker in Deventer en bespreek met de assistente de keuzes die je hebt!


Waarom?
Wij staan nooit stil om onze dienstverlening uit te breiden of te verbeteren. Dus geen tijd of zin om naar Deventer of Nijverdal te rijden voor een afspraak met De Hypotheker?
Kom dan nu bij ons langs in Raalte: handig en gemakkelijk!