Mijn favorieten

Huis kopen

Aankoopbegeleiding

Een huis kopen is in de regel één van de grootste aankopen van uw leven. De verkopende makelaar behartigt met name de belangen van de verkopende partij. Reden te meer om zelf een deskundige in te schakelen die uitsluitend uw belangen dient.

Het wordt je nieuwe thuishaven en misschien ook een investering voor later. Dan is het belangrijk dat het huis van je dromen werkelijkheid wordt. Zonder problemen en tegen de beste voorwaarden en koopprijs. Om dat te realiseren komt heel wat kijken: vragen, onzekerheden, onderzoek, emotie, tijd en energie. Laat je daarom bij deze emotionele gebeurtenis zakelijk en vakkundig begeleiden. Samen gaan we zoeken, vinden en kopen. We gaan voor jouw droomhuis; een woning die exact past bij jou, jouw voorwaarden én jouw gevoel.

De aankoopmakelaar van Salland Makelaardij geeft je begeleiding tijdens het gehele aankoopproces door zijn objectieve blik te behouden gedurende het bezichtigingstraject, mogelijke bouwkundige gebreken te signaleren en voor jou een scherpe onderhandeling aan te gaan. 

Wilt u weten hoe de aankoopmakelaar u nog meer kan helpen bij het aankopen van een woning? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze makelaars.

Benieuwd naar de stappen van een aankoopmakelaar? Klik hier voor een stappenplan
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring