Mijn favorieten

Waardebepaling

Heeft u plannen om uw woning te koop te zetten, maar u weet niet wat uw woning waard is? Om een weloverwogen keuze te maken of u wel of niet gaat verhuizen is het verstandig om vooraf een waardebepaling van uw woning te laten maken. U krijgt door deze waardebepaling van de makelaar een reële verkoopopbrengst te horen van uw eigen woning.

Wij van Salland Makelaardij vinden het belangrijk om u een goede uitgangspositie te verschaffen bij uw keuze in wel of niet verhuizen. Wij beloven u geen gouden bergen, maar wij geven u een eerlijk advies gebaseerd op huidige marktomstandigheden. Uiteraard is een hogere vraagprijs bij verkoop bespreekbaar, maar de definitieve keuze om te verhuizen moet wel op feiten gebaseerd zijn.

U kunt met deze reële waardebepaling vervolgens uw financiële mogelijkheden in kaart brengen bij een hypotheekadviseur. Eén van de eerste vragen die uw hypotheekadviseur zal stellen is, wat is uw woning waard? U bent dan in ieder geval goed geïnformeerd en de hypotheekadviseur kan voor jullie direct een goed financieel plaatje doorrekenen. De keuze wel of niet verhuizen kan vervolgens snel gemaakt worden!

Interesse in een vrijblijvende waardebepaling? Neem dan contact op met ons kantoor voor een afspraak.


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring