Mijn favorieten

Verkoop

De Markt
Het probleem: huizen staan in deze tijd langer te koop terwijl het aantal potentiële kopers kleiner is geworden. Gevolg? De makelaar moet inventief zijn, want de kopers zijn er zeker nog wel, maar het huis verkoopt zich niet meer vanzelf . De gedachte die men heeft wanneer het huis op internet staat, ‘en het zichzelf dan wel verkoopt’ gaat tegenwoordig niet meer op. Het is tijd voor een nieuwe insteek en dat is precies wat wij van Salland Makelaardij doen. Samen met hulp vanuit ons netwerk zorgen wij voor een vernieuwing op de markt, maar ook uw hulp is hier belangrijk. Zo kunt u via onze site uw woning op verschillende sociale media sites aanbieden. Op deze manier levert iedereen een bijdrage om een zo groot mogelijk netwerk te creëren.

 


Presentatie
Veel potentiële kopers kunnen zelf niet door bepaalde dingen heen kijken of zien niet de mogelijkheden van uw woning. Een optimale presentatie is daarom belangrijk. Wij werken samen met een interieur styliste, fotograaf en klusbedrijven. Daarnaast verzorgen wij ook digitale tekeningen in 2D en 3D met eventueel daarin de (nieuwe/uitgebreide) mogelijkheden die uw huis heeft. Tevens wordt uw woning op veel locaties in Salland gepresenteerd.


Aanpak Salland Makelaardij Schrijver & Holterman
Elke woning is anders en elke woning verdient daarom een eigen aanpak. Salland Makelaardij probeert samen met u tot het ideale verkooppakket te komen. Er zijn verschillende manieren om uw woning te verkopen en wij bespreken ze graag met u. Onze dienstverlening gaat verder, daar waar ze bij andere makelaars stoppen. Niets is ons daarin te gek, wij leveren maatwerk!


Maak nu met een van onze makelaars een afspraak voor een waardebepaling en laat u informeren over onze dienstverlening.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring