Mijn favorieten

Verkoop Stappenplan


Stap 1: Kennismakingsgesprek 
Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we de woning en geven we na grondige bestudering van alle stukken een verwachte verkoopopbrengst af en een advies vraagprijs.  Ook bespreken wij uw wensen en beantwoorden uw vragen.

Stap 2: Persoonlijk verkoopplan
Naar aanleiding van uw wensen stellen wij een persoonlijk verkoopplan op.

Stap 3: Fotografie en inmeten 
Wij schakelen een professionele fotograaf in om uw woning zo goed mogelijk in beeld te brengen. De fotograaf zal naast binnen en buiten foto’s ook 360 graden foto’s en een videotour maken.  Op verzoek leveren wij ook hoogtefoto’s en dronefotografie aan. We meten de woning in conform de NEN 2580 norm en er worden plattegronden voor de websites gemaakt.

Stap 4: Presentatie woning
Naast alle foto’s zullen wij een uitdagende verkooptekst voor uw woning maken en zullen alle kenmerken van uw woning worden ingevoerd. U kunt vervolgens de presentatie bekijken in uw persoonlijke klantendossier.

Stap 5: Aanmelden
Na goedkeuring van alle stukken melden we de woning aan bij het netwerk van de NVM. Vervolgens komt de woning op Funda, onze eigen website en diverse social media kanalen te staan. Ook zal er een verkoopbord op locatie worden geplaatst en komt er een presentatie in onze etalages.  

Stap 6: Bezichtigingen
In overleg organiseren wij de bezichtigingen. De makelaar zal de bezichtiging verzorgen.  

Stap 7: Communicatie
Na elke bezichtiging nemen we even contact met u op om de bezichtiging te bespreken. Zo weet u altijd direct hoe de vlag erbij hangt.

Stap 8: Onderhandelingen
Tijdens de onderhandelingen zetten wij alles op alles om niet alleen de beste verkoopprijs te realiseren, maar ook de beste voorwaarden (zoals bijvoorbeeld de datum van oplevering, roerende zaken, ontbindende voorwaarden).

Stap 9: Koopovereenkomst 
Na mondelinge overeenstemming te hebben bereikt met de koper zullen wij alle afspraken vastleggen in een koopcontract. Gezamenlijk zullen we deze koopakte op ons kantoor tekenen.

Stap 10: Notariële overdracht bij de notaris 
Aan het eind van het verkooptraject vindt de notariële overdracht plaats. Wij begeleiden de eindinspectie van de woning en nemen de meterstanden voor u op. Ook controleren wij de akte van levering en gaan we mee naar de notaris voor het transport van de akte.

Stap 11:  After Service
Na overdracht houdt onze service niet op. Indien de verkoper achteraf aansprakelijk wordt gesteld voor eventuele verborgen gebreken aan de woning, dan zullen wij u zo goed mogelijk adviseren hierin. Uiteraard zullen wij tijdens het verkoopproces er alles aan doen om de kans hierop zoveel mogelijk te beperken.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring