Mijn favorieten

Aankoop Stappenplan

Aankoopbegeleiding
Op zoek naar een nieuwe woning? Laat u begeleiden door een aankoopmakelaar. Hij kent als geen ander de lokale markt en zorgt ervoor dat u geen 'kat in de zak' koopt. Het feit dat u door het inschakelen van een proffessional de 'emotie van een toekomstige eigenaar' uit de onderhandelingen haalt, levert u al een beter resultaat op.

Stap 1: Kennismakingsgesprek 
Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we uw woonwensen en behoeften in kaart en bespreken wij de haalbaarheid hiervan. Wij leggen onze werkwijze uit en maken we de kosten inzichtelijk.

Stap 2: Het aanbod
Dagelijks screenen wij het woningaanbod. De woningen die passen binnen uw zoekprofiel zullen worden aangeboden.

Stap 3: Interesse
Bij interesse in een woning maken we een afspraak voor een bezichtiging. Uw aankoopmakelaar gaat mee voor advies en begeleiding.

Stap 4: Advies
Tijdens de bezichtiging bekijken we de bouwkundige staat en de onderhoudsstaat van de woning. Interesse in de woning? Dan zoeken we alle overige zaken voor u uit zoals o.a. de juridische staat, de waarde, de courantheid, bestemming, bodeminformatie, bij bevoegd gezag, etc

Stap 5: Onderhandelingen
In nauw overleg adviseren wij u over de te volgen onderhandelingsstrategie. Uw aankoopmakelaar brengt het eerste bod uit en zal voor u de onderhandelingen voeren.

Stap 6: Afronden
Als we overeenstemming bereiken dan zullen alle afspraken worden vastgelegd door de verkopende partij in een "voorlopige" koopovereenkomst. Wij controleren deze koopovereenkomst voor u en zullen samen met u deze doornemen en ondertekenen.

Stap 7: Levering
Als de financiering rond is begeleiden wij u bij de eindinspectie en de overdracht bij de notaris.

Stap 8: After Service
Na overdracht houdt onze service niet op. Indien nadat u eigenaar bent geworden er verborgen gebreken aan de woning zijn, dan zullen wij u zo goed mogelijk adviseren. Uiteraard zullen wij tijdens het aankoopproces er alles aan doen om de kans hierop zoveel mogelijk te beperken.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring